w B&A noodstroom – No-break Powertrain

Powertrain, No-break afgestemde NSA/UPS combinatie

B&A voert de Powertrain lijn. De Powertrain is een combinatie van UPS en NSA of (vliegwiel) UPS met dieselmotor. Dit zijn afgestemde shortbreak (NSA) en no-break (UPS gevoed door NSA) oplossingen.

Binnen de Powertrain oplossing kan iedere preferentie in no-break en short-break vermogen worden gekozen.

De Powertrain kan worden geleverd in de volgende combinaties:

  • Een dynamische (vliegwiel) UPS met een dieselmotor (gekoppelde dieselroterende no-break)
  • Een dynamische (vliegwiel) UPS met een noodstroomaggregaat (Powertrain)
  • Een statische (batterijen) UPS met een noodstroomaggregaat (Powertrain)

 

BA powertrain

Werking

Van de werking van de Powertrain uitgevoerd met een dynamisch UPS systeem is een verduidelijkende noodstroom Flash-animatie beschikbaar. Klik hier om deze te bekijken.

Bij een netuitval voedt de batterij of het vliegwiel via de omvormer zonder onderbreking uw preferente installatie (no-break). In de tussentijd start het aggregaat op die zowel de voeding (herlading) van de UPS en de voeding van uw non-preferente gebruikers (short-break) overneemt.

Bij een netterugkeer zal het aggregaat met het net synchroniseren en zullen de gebruikers zonder onderbreking terug overschakelen naar de netspanning. De dieselmotor zal na een kouddraaivertraging stoppen en de noodstroominstallatie staat paraat om een volgende netonderbreking op te vangen.

Begroting

Voor de juiste combinatie van technieken is een goede kennis van elektromechanische wetten noodzakelijk om te komen tot een afgestemde ononderbroken en vooral betrouwbare bedrijfsvoering. De technische consequenties van merk- en techniekkeuzes zijn legio. Wij zullen u bij het maken van een begroting hierover en over de afwegingen in efficiëntie graag adviseren.

B&A levert totale ononderbroken energie-oplossingen. Van A-Z, Before & After.

Offerte aanvragenBel B&A Supplies