w B&A Noodstroom. Alle merken en diensten in 1 huis.

Onze partners

Fabricaten of merkenselecties maken wij vanuit service oogpunt, beheerbaarheid, betrouwbaarheid en MVO doelstellingen. Onze missie zorgt ervoor dat wij niet altijd voor de goedkoopste oplossing kunnen kiezen; wij gaan voor meerjarige beschikbaarheid tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Samenwerkingsverbanden

Uit concurrentie overwegingen vermelden wij deze niet, echter neemt u van ons aan dat B&A mede dankzij haar Services, het meest uitgebreide netwerk heeft aan toeleveranciers in de Noodstroommarkt in Nederland. Om u een indruk te geven, werken wij nauw samen met UPS fabrikanten, Aggregaat-packagers én motorfabrikanten, componentleveranciers en ingenieursbureaus.

Merkvertegenwoordigingen

Naast samenwerkingsverbanden zijn wij officieel importeur of hoofdpartner van diverse productmerken, zoals onder meer Schneider Electric APC en MGE, SDMO aggregaten, Soreel besturingen.

Van alle merken die wij u actief aanbieden zijn wij (B&A Services) tevens officieel service-partner, zodat wij u te allen tijde de juiste ondersteuning kunnen bieden.

B&A Services en B&A Projects borgen langdurig de beschikbaarheid van uw elektrische energie, van ontwerp tot en met de nazorg, gedurende de levensduur van uw noodstroomproject.